--> Їхня незалежність і сміливість підкуповує жінок: наймужніші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Їхня незалежність і сміливість підкуповує жінок: наймужніші знаки Зодіаку

2
-3
Їхня незалежність і сміливість підкуповує жінок: наймужніші знаки Зодіаку
Астрологи назвали знаки Зодіаку, які вмають боротися з власними страхами та є наймужніжими.

Про це пише Реаліст.

Стрілець

Життєрадісним Стрільцям не чужі мандри та пригоди. Їхня незалежність і сміливість підкуповує жінок, які хочуть зачарувати головного оптиміста зодіакального ряду. Люди, що народилися під цим сузір'ям, за життя встигають вісім разів одружитися і завести купу дітей. Розлучатися Стрільці також не бояться, але в силу свого характеру, вони ніколи не кинуть напризволяще свою колишню дружину. Екс-дружини навіть можуть дружити та передавати один одному на зберігання його шуруповерти.

Скорпіон

Скорпіон – справжній чоловік від якого так і віє брутальністю. Він звик добиватися свого, причому цей Зодіак робить це в агресивній манері, пристрасно, часом досить жорстко. На них можна покластися в будь-якій ситуації, але не варто забувати, що найчастіше такому хлопцеві незнайома ласка і ніжність. Життя з мужнім Скорпіоном – постійна битва статі.

Лев

Звання наймужнішого представника зодіакального кола дістається саме вам. Леви вальяжні і самозакоханні, але одночасно підкуповують своєю щедрістю, владністю та турботою. Ви готові мужньо перетерпіти все що завгодно, аби ніхто не поставив під сумнів вашу силу духу. Благородним Левам, які вміють тримати слово, дівчата здаються без роздумів. Вони знають, що відтепер перебувають у надійних руках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
редакція ви вже реально захарили з цими знаками зодіака.
Відповісти
Не мають що поставити, тому ставлять "новини" з усього світу. Немає кому працювати. Створювати громадську думку може лише колектив розумних людей. Видання померло, не народившись. Аборт.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні