--> 40-річна жінка з ножем накинулася на 4-річного сина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

40-річна жінка з ножем накинулася на 4-річного сина. ФОТО

0
-9
40-річна жінка з ножем накинулася на 4-річного сина. ФОТО
У Києві жінка, будучи напідпитку, ножем поранила 4-річного сина.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася напередодні, 14 січня. До поліції Києва надійшло повідомлення від жінки про те, що вона приїхала до столиці разом із 4-річним сином, аби розшукати свого чоловіка, який не сплачує аліменти. При цьому зазначила: не знає, де залишити дитину.

На виклик негайно виїхали ювенальні інспектори. Прибувши на площу Привокзальну, поліцейські не знайшли жінку з дитиною, однак встановили чоловіка, який на момент дзвінка в поліцію перебував поруч із нею. Правоохоронці негайно виїхали до нього додому.

Зайшовши до помешкання, інспектори побачили нетверезу жінку з ножем у руках, а поряд - хлопчика, одяг якого був у крові. Правоохоронці негайного зреагували: відібрали ніж у зловмисниці та викликали лікарів. За попереднім висновком медиків, у дитини непроникаюче поранення спини.

Наразі життю хлопчика нічого не загрожує, він знаходиться під наглядом лікарів.

40-річну уродженку Житомирщини доставили в управління поліції, де склали на жінку акт про вилучення дитини. Томунайближчим часом працівники соціальної служби вирішать питання щодо подальшого перебування хлопчика.

Триває досудове розслідування.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні