--> У Карпатах на жінку з дитиною зійшла лавина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Карпатах на жінку з дитиною зійшла лавина

0
6
У Карпатах на жінку з дитиною зійшла лавина
Під час сходження на Говерлу, на жінку з дитиною зійшла лавина, в результаті чого їх госпіталізували в Яремчанську центральну міську лікарню, що на Івано-Франківщині.

Про це пише Суспільне.

Директор медзакладу Олександр Соколовський розповів, що подія трапилася 15 січня. До лікарні медики швидкої доправили двоє пацієнтів: 49-річну жінку та 12-річну дитину.

«В дитини — травма руки, стан задовільний. У жінки — травма хребта. Вони розповіли, що, коли сходили на Говерлу, зійшла лавина. Пацієнтів обстежують медики, вони — у свідомості, але мають психологічну травму», — повідомив Олександр Соколовський.

Речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович розповіла, щодо цієї ситуації до рятувальників ніхто не звертався, надзвичайників до допомоги не залучали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні