--> Компанія з шести підлітків декілька годин катувала 15-річного юнака | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Компанія з шести підлітків декілька годин катувала 15-річного юнака

0
-7
Компанія з шести підлітків декілька годин катувала 15-річного юнака
У Запорізькій області, над 15-річною дитиною впродовж кількох годин знущалися юні односельці, після чого мати хлопця заявила у поліцію.

Про це пише TV5.

Відомо, що група дітей з Кушугуму схопила хлопця та закрила його у приватному будинку. Над дитиною жорстоко знущалися: били його, гасили об нього недопалки та обливали холодною водою на морозі. Пізніше дані підтвердили у прес-службі обласного управління поліції.

Правоохоронцям вдалося швидко встановити винуватців. Ними виявились місцеві мешканці: 6 підлітків у віці від 12 до 15 років. Усіх доставили до відділку поліції та опитали.

Зараз за даним фактом продовжується розслідування. Постраждалий хлопчик знаходиться у лікарні, а нападникам загрожує ув'язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні