--> З чого варто починати день | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З чого варто починати день

0
-2
З чого варто починати день
Перші кілька хвилин після пробудження мають дуже сильний вплив на весь день. Тому від того як ви їх проведете, залежить не тільки ваш настрій, а й продуктивність.

Про це пише На Пенсії.

На 15 хвилин забудьте про телефон, ноутбук або планшет

Після пробудження ви можете хіба що вимкнути будильник на телефоні, після чого не можна піддаватися спокусі та перевіряти повідомлення у соціальних мережах, листи у пошті тощо. На цю процедуру ви легко знайдете час протягом дня, не стаєте рабом технологій. Ваш ранок має належати лише вам! До речі, допомогти подолати спокусу допоможе відключити виведення повідомлень на головний екран.

Замініть каву на воду з лимоном

Чашка теплої води із соком лимона містить безліч вітамінів. Саме такий напій слід пити вранці до сніданку. Вода з лимоном запускає у вашому організмі метаболізм, і якраз у цей час він найкраще спалює жир, зберігаючи м'язову масу. А ще лимон добре очищає порожнину рота та дає заряд енергії.

Очевидно, що таке правило може стати справжнім випробуванням для кавових наркоманів. Але вже через кілька днів ви зможете відмовитися від кави та позбутися залежності.

Правильно вставайте

Як ми звикли до того, що у разі невдач завжди можна сказати: «Я встав не з тієї ноги». Тому ми пропонуємо вам раз і назавжди вирішити цю проблему, якщо, звичайно, ваш організм дозволяє вам це.

Спочатку слід повернутись на правий бік, потім підняти своє тіло і встати з рівною спиною (не сутулячись). Це найкращий спосіб піднятися з ліжка, він знімає напругу із серця та спинних м'язів. Нехай правильне піднесення буде вашим ранковим ритуалом.

Визначте свої цілі на день

Визначте перелік справ, які ви маєте сьогодні виконати. Зробити це можна лежачи в ліжку, під час приготування сніданку або будь-якої іншої миті. При цьому не навантажуйте себе: обмежтеся трьома пунктами. Що це може бути? Наприклад, ви можете запланувати візит до лікаря, відвідування тренажерного залу та ланч із друзями.

Ранішня розтяжка чи зарядка

Цей пункт є очевидним, але все ж таки так багато людей ігнорують його. Ви можете зробити розтяжку прямо в ліжку, просто витягнувши руки, ноги та шию. Або зробіть кілька вправ вже після того, як ви встали з ліжка. Робіть зарядку або розтяжку доти, доки ви остаточно не прокинетеся і не «розбудіть» усі свої м'язи. Завдяки такому простому пункту, ваше тіло досить швидко стане готовим до трудового дня.

Медитуйте

Вам може здатися, що для медитації вранці немає часу. Але спосіб і тривалість ви завжди вибираєте самі. Медитація може бути корисною навіть тоді, коли триває лише кілька секунд.

Ми рекомендуємо вам сісти у зручне положення та зосередитись на своїх думках. Це допоможе досягти ясності розуму, налаштуватися на благополучний і успішний день лише за одну хвилину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні