--> Порошенка, якого підозрюють у держзраді не пускали в Україну? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Порошенка, якого підозрюють у держзраді не пускали в Україну?

2
6
Порошенка, якого підозрюють у держзраді не пускали в Україну?
П'ятий президент України Петро Порошенко, якого підозрюють у державній зраді, прибув до аеропорту Жуляни. Там його зустріли прихильники з плакатами, журналісти та співробітники Державного бюро розслідувань.

Про це пише Інформатор.

Петро Порошенко прибув у аеропорт Жуляни сьогодні, 17 січня. ДБР підійшли до нього коли він стояв біля стійки паспортного контролю. Політик віддав прикордонникам свій паспорт, але назад його не отримав. Співробітники ДБР заявили, що проводять процесуальні дії.

«Ви не пускаєте мене в Україну? Це ж порушення закону, ви розумієте?», - запитав Порошенко у ДБР, але відповіді не отримав.

Проте через 10-15 хвилин документи політику повернули. Мовляв, їм потрібно було перевірити, що Порошенко – справді той самий Петро Олексійович, за якого себе видає.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, не пустити , а потім заявити що не з'явився до суду і оголосити в міжнародний розшук. Черговий зашквар від ЗЕ
Відповісти
Перестань лизати,бо дуже вже показово.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні