--> Протилежності не притягуються: абсолютно несумісні знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Протилежності не притягуються: абсолютно несумісні знаки Зодіаку

0
-3
Протилежності не притягуються: абсолютно несумісні знаки Зодіаку
Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким навіть не варто намагатися будувати кохання. Вони абсолютно несумісні.

Про це пише Реаліст.

Овен та Рак

Рухливі Овни та сентиментальні Раки не створені один для одного. Овни хочуть швидко розвивати відносини, а Ракам потрібен час для того, щоб довіритись. Поки Рак налаштовується, Овен перегорає та вирушає на пошуки нових яскравих вражень.

Близнюки та Скорпіони

Близнюки часто змінюють думку. Це виводить Скорпіонів із себе. Їм потрібна впевненість у завтрашньому дні та міцне партнерство. Близнюкам доводиться доводити, що вони заслуговують на довіру. Це не найкраща основа для міцних стосунків.

Козеріг та Стрілець

Козероги – справжні професіонали. У центрі їхнього світу робота, амбіції та саморозвиток. Вони серйозно ставляться як до справ, і особистого життя. Неохайні Стрільці можуть їх просто шокувати. Козероги не готові до стосунків із непунктуальними людьми, не здатними всидіти на місці.

Телець та Водолій

Стабільні та передбачувані Тельці не визнають новаторів Водоліїв. Цим двом буде один з одним нестерпно нудно. Водолій не оцінить турботу Тельця. Він усіма силами намагається уникати монотонності та стабільності. А це саме те, що цінують Тельці.

Лев та Риби

Поки Риби зайняті співчуттям та турботою про оточуючих, Леви милуються собою та насолоджуються численними шанувальниками. Від свого партнера вони теж чекають на захоплення. Рибам, навпаки, не вистачає впевненості у своїх силах.

Діва та Терези

Дотепні Діви зберігають реалістичний погляд на світ. Вони готові зустрічати негаразди з посмішкою. Діви не проти чорного гумору, що виводить із себе романтиків Терезів. Терези вважають Дів буркунами. Діви, у свою чергу, не в захваті від надмірної наївності Терезів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні