--> Померла 4-місячна дівчинка, яку мати залишила на свого знайомого. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Померла 4-місячна дівчинка, яку мати залишила на свого знайомого. ФОТО

0
-3
Померла 4-місячна дівчинка, яку мати залишила на свого знайомого. ФОТО
У Запоріжжі померла 4-місячна дитина, яку 29-річна мати залишила на знайомого чоловіка.

Про це повідомили в поліції області.

Трагедія трапилася вчора, 17 січня. Дитині лікарів викликав 36-річний чоловік. Лікарі намагались реанімувати дівчинку, проте немовля померло в кареті швидкої медичної допомоги.

"Встановлено також, що матір’ю померлої дитини є 29-річна місцева жителька, яка в минулому році притягувалась до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. Того дня вона на тривалий час залишила дівчинку на свого знайомого 1985 року народження, який і викликав швидку", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розшукують матір дитини. Відкрито провадження ззлісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування. Стаття передбачає до 5 років позбавлення волі. За попередніми даними, причиною смерті дитини є неналежний догляд.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні