--> Які продукти найбільше зросли в ціні на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які продукти найбільше зросли в ціні на Волині

0
0
Які продукти найбільше зросли в ціні на Волині
За останній місяць на Волині найбільше зросла ціна на яйця, овочі та крупи.

Про це пише Суспільне.

За останні 12 місяців ціни зросли в середньому на 9,4 %.

Курячі яйця очолили рейтинг продуктів, які найбільше здорожчали. Ціна на них зросла на 9,7 %. Загалом за 12 місяців вартість яєць збільшилася на майже 20 %. Овочі перед Новим роком здорожчали на 9,4 %.

Також зафіксували ріст цін на рис, хліб, макаронні вироби, сири, масло, продукти переробки зернових, безалкогольні напої, молоко, яловичину, телятину та свинину.

Найбільше на споживчих ринках області подешевшали соняшникова олія, та фрукти. Їх ціна зменшилася на 3,1 %. Також зменшилася вартість цукру, кисломолочної продукції та сметани.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби знизились на 0,2 %. Одяг і взуття подешевшали на 5,6 %, у тому числі одяг – на 8,6 %, взуття – на 2,5 %.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні