--> Невакцинованих працівників відсторонятимуть від роботи з 31 січня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Невакцинованих працівників відсторонятимуть від роботи з 31 січня

1
-1
Невакцинованих працівників відсторонятимуть від роботи з 31 січня
Невакцинованих медиків, комунальників та працівників органів місцевого самоврядування відсторонюватимуть від роботи з 31 січня.

Про це пише 7 днів.

З 31 січня 2022 року набуває чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України, який розширив перелік організацій, представники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти ковід.

Відтак, з кінця січня працівники органів місцевого самоврядування, державних та комунальних закладів охорони здоров’я, комунальних підприємств, установ та організацій Рівного, які не отримають до цього часу принаймні однієї дози вакцини від коронавірусу, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

Не відсторонюватимуть лише тих працівників, які мають абсолютні протипоказання до щеплень від коронавірусної хвороби.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а чому власне тільки у Рівному?? напевне тому що там немає поліщука!! котрий особисто дахує тих хто їздить у автобусах без маски
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні