--> У Луцьку горіло приміщення вокзалу. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку горіло приміщення вокзалу. ФОТО

0
0
У Луцьку горіло приміщення вокзалу. ФОТО
У Луцьку на території вокзалу відбулися пожежно-тактичні навчання.

Про це пише ДСНС Волинської області.

"18 січня на вокзалі станції «Луцьк» виникла пожежа в одній з кімнат готелю, що на третьому поверсі. Про умовну подію працівники залізниці повідомили за телефоном «101» рятувальників, сповістили керівництво об’єкту та провели евакуацію обслуговуючого персоналу, а також вжили заходів щодо гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.
Працівники ДСНС організували розвідку, здійснили розстановку сил і засобів, передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій, ліквідували пожежу та евакуювали з осередку вогню умовного потерпілого. Для координації усіх дій під час гасіння умовної пожежі розгорнуто оперативний штаб.
Загалом у навчаннях задіяні 5 одиниць спеціальної пожежної техніки, взяли участь 22 чоловік особового складу пожежно-рятувальної служби, а також працівники служб екстреного реагування", - йдеться на сайті.













Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні