--> «Тимошенко була б найкращим прем’єром, але Зеленський побоїться її призначити», – Небоженко | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тимошенко була б найкращим прем’єром, але Зеленський побоїться її призначити», – Небоженко

4
-5
«Тимошенко була б найкращим прем’єром, але Зеленський побоїться її призначити», – Небоженко
Відомий політичний експерт Віктор Небоженко висловив свої думки щодо ситуації в Україні. 

Про це пише Віктор Небоженко на сторінці у фейсбук.

На думку експерта, суд та полювання на експрезидента України Петра Порошенка таким чином уряд намагається відвернути увагу від стрімкого зростання цін. Також Небожко зауважив, що уряду необхідно призначити нового прем’єра, який зможе зупинити здорожчання товарів та послуг.  
  
«Президент України мусить терміново змінити некомпетентного та запопадливого Шмигаля на авторитетного прем’єра, що має досвід подолання економічних криз та спроможного навести лад із тарифами на газ. Найкраще на цю роль підійде Юлія Тимошенко. Лідерка «Батьківщини» має програму виходу із кризи, але Офіс президента не ризикне допускати її до влади, бо боїться падіння свого рейтингу», - вважає Небоженко.
 
Кабмін задопомогою підконтрольних ЗМІ намагається переконати українців, що на зростаннія цін впливають сутоі зовнішні фактори.

«Потрібно терміново діяти, а не замовчувати проблему продовольчої та газової криз в країні. Потрібно ставити біля керма досвідчених людей, а не намагатися зупинити ціни наказами та друком талонів на їжу. Інакше український народ швидко опуститься в масові злидні та бідність. Це, щоправда, наразі мало кого турбує там, нагорі»,  - зазначив Віктор Небоженко.
 
51% респондентів вважає, що для України потрібна зміна прем’єр-міністра. Найкращим кандидатом на цю посаду, вважають громадяни, впорається лідерка «Батьківщини».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідея. Вона Вову за місяць схаває
Відповісти
Так вона ж не кума, не сваха, і не з 95кварталу.Як же він таку призначить?
Відповісти
краще б зєлік повернувся на сцену і уступив крісло юльці. у неї хоч мізки і совість на місці
Відповісти
АХААХХХ...МІСЦЕ ЦІЄЇ ОСОБИ У В"ЯЗНИЦІ!!! ШКУРА КОРУМПОВАНА ТА ПРОДАЖНА
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні