--> Призначені долею: яких знаків Зодіаку тягне один до одного | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Призначені долею: яких знаків Зодіаку тягне один до одного

0
1
Призначені долею: яких знаків Зодіаку тягне один до одного
Є пари знаків Зодіаку, які завжди будуть щасливі разом - у них відносини рівні, стабільні, для всіх оточуючих – передбачувані.

Про це пише УНІАН.

А є протилежні знаки Зодіаку, які магнитятся. І начебто, за логікою, пара з них повинна бути погана і ненадійна – але гороскоп сумісності стверджує, що це знаки Зодіаку, які якщо зійшлися, то завжди будуть разом.

Овен і Стрілець - між ними іскри летять і так палахкотить, що друзі, йдучи на зустріч із ними, думають: чи не захопити відерце води. І нехай часом такі відносини вимотують - зате їм ніколи не нудно разом. Їхнє спільне життя не пройде без сварок - проте ні з яким іншим знаком Зодіаку ні в одного з них не буде стільки теплоти та пристрасті.

Рак і Скорпіон - вони відмінно підходять один одному в ліжку. При цьому у Скорпіона можуть бути проблеми з вірністю, а у Рака – з почуттям власництва. До того ж обидва вони трохи егоїсти – що теж здатне додати проблем. Але їх магнетично тягне один до одного. І якщо вони поважають один одного – то зуміють домовитися в будь-якому питанні.

Козоріг і Діва відмінно доповнюють один одного. При цьому Козеріг часом може пред'являти до партнера завищені вимоги, проте спокійна скромна натура Діви допоможе їй приборкати свою другу половинку. В їхньому тандемі може не вистачати пристрасті, проте в побуті і в фінансових питаннях вони порозуміються просто відмінно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні