Купання на Водохреще: волиняни опублікували фотографії

1
-5
Купання на Водохреще: волиняни опублікували фотографії
Волиняни заполонили фейсбук фотографіями із Водохрещенських купань.

Про це пише Конкурент.

Масові занурення у холодну воду стали щорічною традицією багатьох мешканців області.

Люди пірнають з головою у річки, озера, ставки, басейни. Дехто говорить про спасіння душі і змивання гріхів у освяченій воді, хтось навпаки таким чином загартовує тіло.

Як у середу, 19 січня купалися відомі волиняни, дивіться у нашій підбірці.

Ківерчанка Анна Романенко, відома зооволонтерка та власниця домашнього міні-притулку для тварин занурювалася у крижану воду на території «Лео-парку». На ставку вирізали ополонку у формі хреста, в яку дівчина пірнула.

«Зі святом. Щастя, миру та добра», – коротко підписала вона свої фото та відео.

Депутат Луцькради, лідер фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер має особисту традицію щороку занурюватися у крижану воду на Водохреща. Цього року він купався у Готельно-ресторанному комплексі Makis.

«Морозно, але дуже здорово! Стараюсь щороку занурюватись в воду на Водохреще. Традиція родом з дитинства. Православна церква говорить, що занурення взимку не пов’язане зі змиванням гріхів, як це пояснювалось раніше. Вважаю, що при доброму здоров’ї та фізичній підготовці нічого поганого в цьому немає, навпаки, організм стає міцнішим. Зі святом, друзі. Христос Хрещається! В річці Йордані!», – підписав свої фото депутат.

«Купатись в оболонці на Водохреще, не купатись – особиста справа кожного! Для когось це переконання, для когось традиція... У мене цього року так», – бадьоро підписав свою зроблену в фотошопі світлину лікар обласної психіатричної лікарні Ігор Шевчук.

Ексректор Луцького НТУ Петро Савчук занурювався у вічнохолодну воду джерел у селі Баїв.

«Христос охрестився! В річці Йордан! Нехай свята вода зміцнює здоров'я, очищає Вашу душу і знищує всяку нечисть біля Вас! Зі святом!», – написав він.














Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ідіоти одним словом. Церква давно вже говорить що немає нічого спільного між купанням і Водохрещам. А дурні лізуть і бовтаються у воді. Якби хоч одне потім помучилось від того купання то може хоч трохи розуму прибавилось.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні