--> Водій автобуса, якому стало зле за кермом, влетів у магазин. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водій автобуса, якому стало зле за кермом, влетів у магазин. ВІДЕО

0
-1
Водій автобуса, якому стало зле за кермом, влетів у магазин. ВІДЕО
В Одесі трапилася ДТП за участю рейсового автобуса Одеса-Київ, в результаті чого водій, який ймовірно не справився з керуванням, влетів у магазин та протаранив чотири автомобіля.

Про це пише НВ Одеса.

ДТП трапилася сьогодні вранці, 19 січня. Рейсовий автобус, який їхав за маршрутом Одеса-Київ, протаранив 4 автомобіля та дерево. Пасажири на місці події зазначали, що водій під час керування втратив свідомість.

Прес-секретарка відомства Алла Марченко підтвердила, що водію через хронічні хвороби стало зле за кермом. У результаті ДТП постраждали дві людини — водій рейсового автобуса та водій однієї з автівок, обох чоловіків доставили до лікарні. Всіх пасажирів пересадили до іншого автобуса, який вже виїхав до Києва.

В прес-службі Одеської міської ради зазначили, що водій автобуса помер у машині швидкої допомоги.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні