Як підготувати взуття до ожеледиці: лайфхаки

0
2
Як підготувати взуття до ожеледиці: лайфхаки
Взимку потрібно уважніше ставитися до свого взуття і скористатися порадами про те, як зробити його стійкішим на льоду під час ожеледиці.

Про це пише Сьогодні.

Протектор

Сама нековзна підошва завжди оснащена глибоким протектором . Це не викличе естетичного дискомфорту, тому що таке взуття мало того, що стійке, так ще й модне.

Надрізи

Навіть добрий протектор може виявитися слизьким. Щоб збільшити його зчеплення, можна піти на кардинальний метод і додати рифленості підошві , зробивши додаткові надрізи. Не робіть великі надрізи, аби зовсім не зіпсувати взуття.

Профілактика

Шорстка поліуретанова наклейка – комфортний захист від ковзання, до того ж тримається довго, а підібрана в тон – непомітна на підошві. Поставте профілактику у взуттєвій майстерні та забудьте про ожеледицю під час зими.

Лейкопластир

Декілька смужок тканинного лейкопластиру коштують недорого, проте і вистачає їх ненадовго. Візьміть по дві штуки на кожен чобіт і наклейте паралельно або хрест-навхрест на висушену і чисту підошву. Але майте на увазі, що в сльоту лейкопластир швидко відлипне.

Наждачка

На рівні поверхні підошви в області носка і підборів виріжте і наклейте шматочки наждачного паперу із зернистістю 3-4 мм . Такий спосіб дозволяє взагалі не ковзати на льоду, а вистачає його на два-три тижні.

Пісок

Дуже дешевий, але не надто естетичний спосіб. На суху підошву наноситься клей та посипається крупнозернистим піском . Ковзати таке взуття буде помітно менше, але готуйтеся до того, що у передпокої весь час обсипатиметься пісок.

Лідоступи

Яких тільки моделей льодоходів немає у магазинах! З лямками, зав'язками, залізками, ланцюжками, шипами, чоловічі, жіночі. Їхня незаперечна зручність у тому, що вони доволі легко вдягаються та знімаються, при цьому ваше взуття не зазнає жодного втручання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні