Вправно пускають пилюку в очі: знаки Зодіаку, які мають особливу силу

1
7
Вправно пускають пилюку в очі: знаки Зодіаку, які мають особливу силу
Радянський артист з екстрасенсорними здібностями Вольф Мессінг ще до своєї смерті розповів про знаки Зодіаку, які є не такими як усі.

Про це пише Infox.

Овен

Серед особливої трійки виділяється Овен. Неймовірна інтуїція дозволяє їм на кілька ходів випереджати конкурентів і попереджати ті чи інші події, що дозволяє Овнам отримувати все, на що вони націлилися. Будь це робота, посада, дохід чи особисті стосунки.

Овни, навіть не маючи на руках козирів, здатні вміло блефувати, вправно пускаючи пилюку в очі і буквально заворожуючи слухачів.

Це вміння можна порівняти з гіпнозом, але Овни справді здатні вести за собою натовп, готовий по одному їх наказу буквально гори згортати. Тож якщо хтось задумав революцію, вождя потрібно точно вибирати з представників цього сузір'я.

Діва

Натура Дів настільки суперечлива, що часто вони самі не здатні розібратися у своїх думках та почуттях. А вже зрозуміти їх іншим так і зовсім не дано.

Зате самі Діви можуть зазирнути в будь-яку душу і без слів зрозуміти, що там діється. А потім використовують отримані дані на свій розсуд, дивуючи людей своїми несподіваними успіхами.

Але не дарма представників цього сузір'я називають «ходячим рентгеном». Вони бачать людина буквально наскрізь, що дає можливість легко маніпулювати людьми, і цим досягати своїх цілей.

Водолій

Представники цього знаку люди не так розумні, як продумані. Водолії дивляться на цей божевільний світ виключно через призму власних переконань і здатні переконати інших у своїй правоті.

Тим не менш, життєлюбність та оптимізм, властиві Водоліям, часто передаються тим, хто їх оточує, що допомагає у вирішенні багатьох проблем. Тому якщо хтось і вважає представників цього сузір'я «не від цього світу», у будь-якому разі, добра від них більше, ніж зла.

Хоча варто відзначити, що найбільше у світі вони цінують свою сім'ю, своє власне щастя. І останню сорочку зняти з себе не завжди готові, щоб допомогти кожному ближньому, що потрапив у біду. Але й кинути напризволяще не кинуть.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні