--> Салон вдома: як сушити та укладати тонке волосся, щоб був об’єм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Салон вдома: як сушити та укладати тонке волосся, щоб був об’єм

1
-13
Салон вдома: як сушити та укладати тонке волосся, щоб був об’єм
Багато хто мріє про густе волосся, але, на жаль, далеко не всі можуть похвалитися шикарною шевелюрою.

Про це пише ProstoWay.

Все-таки в нашій країні більшість жінок мають тонке волосся, і виною тому генетика. Для порівняння: у європейок діаметр волосся в середньому – від 40 до 80 мкм, у той час як у африканок з їхніми пишними гривами – 100 мкм.

Після миття під вагою води пасма обтяжуються, через що прикореневий об’єм зникає. Перед сушінням не забувайте використовувати термозахист, щоб уберегти локони від перегріву та сухості.

Перед сушінням радимо нанести спеціальні спреї та лосьйони для об’єму та ущільнення волосся – вони дійсно працюють. Шукайте на упаковках засобу слова: texture, hold та thickness. Але не забувайте, що велика кількість продукту це не завжди добре, особливо якщо наносити їх на коріння. Краще починати з кінчиків та поступово переходити вище. Не перестарайтеся з лосьйонами – вибирай легкі текстури.

Обережно розчісуйте пасма під час сушіння. Краще спочатку висушіть волосся феном на 80-90% і лише потім використовуйте брашинг. До речі, спробуйте не розчісувати коріння, а лише довжину і кінці – у деяких випадках це надає додаткового обсягу.

Сушіть волосся так, щоб фен був поверх гребінця, а не під ним, це допоможе підняти коріння. Для більшого ефекту тримайте пасма вгору і «відсуньте» їх від голови під кутом 45° — висушіть коріння таким чином.

Спробуйте сушити феном з максимальною температурою і середньою швидкістю, щоб волосся не розліталося і не пушилося зайвий раз.

І, звичайно, не забувайте про старий добрий метод сушіння волосся вниз головою – його знають усі, але він працює безвідмовно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені було боляче й розбите серце, коли сім місяців тому між мною та моїм чоловіком у моєму шлюбі сталася дуже велика проблема. настільки жахливий, що подав справу до суду на розлучення. він сказав, що більше ніколи не хоче залишатися зі мною і що більше не любить мене. Тож він зібрав речі з дому і змусив мене та моїх дітей пережити сильний біль. Я намагався всіма можливими способами повернути його, після довгих прохань, але безрезультатно. І він підтвердив, що прийняв рішення і більше ніколи не хоче мене бачити. Тож одного вечора, повертаючись з роботи, я зустрів свого старого друга, який шукав мого чоловіка. Тож я йому все пояснила, і він сказав мені, що єдиний спосіб повернути свого чоловіка — це відвідати чародійця, тому що він справді це теж зробив. Тому я ніколи не вірив у магію, але мені нічого не залишалося, як слідувати його пораді. Потім він дав мені адресу електронної пошти заклинателя, якого він відвідав. dralaba3000@gmail.com. Наступного ранку я надіслала електронного листа на адресу, яку він мені дав, і заклинатель запевнив мене, що я поверну свого чоловіка протягом наступних двох днів. Яке дивовижне твердження!! Я ніколи в це не повірив, тому він поговорив зі мною і сказав мені все, що я мав зробити. Потім я роблю їх без збільшення, тому наступні два дні, на диво, мій чоловік, який не дзвонив мені протягом останніх 7 місяців, дзвонив мені, щоб повідомити, що він повертається. Так дивно !! Тож він повернувся того ж дня, з великою любов’ю та радістю, і вибачився за свою помилку та біль, який він завдав мені та моїм дітям. Тоді з того дня наш зв’язок став міцнішим, ніж раніше, за допомогою чудового заклинателя. Тому я пораджу, якщо у вас виникнуть проблеми, зв’яжіться з доктором алаба на електронну адресу: dralaba3000@gmail.com або зв’яжіться з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +1(425) 477-2744.......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні