У Луцьку змінили рух автобуса: як курсуватиме

0
1
У Луцьку змінили рух автобуса: як курсуватиме
Автобус № 30, який курсує в Луцьку та громаді, почне їздити за старим маршрутом після того, як його схему руху скоротили.

Про це пише Суспільне.

За новим маршрутом «с. Богушівка – Київський майдан» автобус № 30 курсуватиме орієнтовно з 24 січня.

Начальник управління транспорту Луцькради Віктор Главічка розповів, що на вулицю Дубнівську їздить достатньо міського транспорту, зокрема міські автобуси № 1 та № 25, а також приміські № 251 («Забороль – Підгайці») і № 150 («Підгайці – Луцьк»). Тому посадовець зазначив, що якщо буде потреба переглянути маршрути чи їх кількість, то їх будуть організовувати на користь пасажирів.

Також начальник управління транспорту Луцькради повідомив, що автобуси № 30 курсуватимуть за скороченим маршрутом з початку наступного тижня, коли будуть упорядковані необхідні документи, – додав начальник управління транспорту Луцькради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні