Із волинської сім'ї двох маленьких дітей забрали до притулку

0
9
Із волинської сім'ї двох маленьких дітей забрали до притулку
На Волині представники соціальної служби забрали із родини двох дітей.

Про це повідомляє Служба у справах дітей Старовижівської селищної ради.

"На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де є всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому начальником служби у справах дітей Старовижівської селищної ради А. Дричик, поліцейським офіцером громади А. Кримнюком та інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського районного управління поліції М. Сметюх проводиться активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах", - йдеться у повідомлені.

18 січня 2022 року соціальні служби навідались до сім'ї, яка опинились в складних життєвих обставинах. У результаті - двох малолітніх дітей було тимчасово поміщено до притулку для дітей служби у справах дітей Волинської облдержадміністрації, а їх батьків притягнуто до адміністративної відповідальності - невиконання батьками та особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні