Топ-5 сніданків на кожен день робочого тижня

0
-11
Топ-5 сніданків на кожен день робочого тижня
Снідонок - це ранкове «паливо», яке заряджає ваш мозок і тіло на високу швидкість.

Про це пише Shuba.

Ключ до успіху сніданку — зробити їжу максимально ситною. І ці п’ять продуктів вам у цьому допоможуть.

Яйця

Куряче яйце містить до 14% денної норми білка, великий запас необхідних амінокислот, без яких неможливе нормальне функціонування організму. А ще основні вітаміни та мінерали, а також антиоксиданти, які запобігають багатьом хворобам. На сніданок можна відварити круті яйця, приготувати яйця бенедикт або омлет із різними добавками.

Мюслі

Готові мюслі з магазину — це не найкорисніша штука на світі. Щоб отримати від них максимум користі, потрібно зробити їх самостійно. Для цього заздалегідь замочіть у воді або в молоці геркулесові пластівці, а коли вони набухнуть, просто додайте до них свіжі ягоди, фрукти, жменю горіхів і ложку меду або варення.

Сир

Сир відноситься до тих продуктів, які корисні у будь-якому вигляді. З нього можна робити сирники, запіканки або їсти просто так — із медом, фруктами або сухофруктами. А якщо збити сир у блендері з улюбленими фруктами та ягодами, то вийде чудовий сирний мус, який можна намазувати на хліб.

Цільнозернова каша

Ключове слово тут — цільнозернова. Тож забудьте про запарену суміш (склад якої — таємниця з таємниць) із пакетика. А ось вівсяна чи гречана каша — саме те, що треба. Рисова теж підійде, якщо ви приготуєте її на молоці (так, зовсім як у дитинстві). Якщо немає часу готувати кашу вранці, просто заздалегідь запарте крупу на ніч у термосі.

Смузі

Пречудовою заміною звичним сокам можуть стати насичені коктейлі — смузі. Вони густіші — для приготування використовується плід цілком, а отже вони мають набагато вищий вміст корисних речовин. Також коктейлі можна використовувати як альтернативу солодким перекусам на бігу — цукеркам або печиву. Доведено, що одна порція смузі дає змогу заповнити добову норму вітамінів в організмі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні