--> 15-річний підліток втік з дому та переховувався у гуртожитку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

15-річний підліток втік з дому та переховувався у гуртожитку

1
11
15-річний підліток втік з дому та переховувався у гуртожитку
В Одесі 15-річний підліток внаслідок сварки з батьками втік з дому.

Про це повідомляє патрульна поліція в Одеській області.

Батьки підлітка звернулися до поліції 19 січня о 23:45. Мовляв, їх дитина зникла на вулиці Героїв Крут. Хлопець, повернувшись з навчання, залишив рідним записку про те, що він збирається ночувати у друзів. І після цього підліток перестав виходити на зв'язок. Батько дитини зазначив поліції, що напередодні між ними стався конфлікт. Спочатку батьки намагалися самотужки розшукати сина, проте знайти дитину їм не вдалося.

Втім, правоохоронці все ж знайшли 15-річного хлопця. Пошуки вони вирішили розпочати з гуртожитку навчального закладу хлопця. Опитавши адміністрацію та мешканців гуртожитку, вже за кілька хвилин вони виявили підлітка в одній з кімнат.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю всіх моїх друзів, будь-хто, хто сьогодні читає це свідчення, повинен святкувати зі мною та моєю родиною, тому що для деяких людей все почалося як жарт, а інші сказали, що це неможливо. Мене звати Ізабелла Ітан, я з України, але разом із дружиною переїжджаю до Чикаго, США. Я щасливо одружений, маю двох дітей і чудову дружину. З моєю сім’єю сталося жахливе, я втратив роботу, а дружина пішла з дому, бо я не міг подбати про себе та потреби. Моя родина. Вона і мої діти в той момент. Дев’ять років мені це вдавалося, жодна жінка не підтримає мене, щоб доглядати за дітьми. Я намагаюся надіслати тести своїй дружині, але вона блокує мені спілкування з нею. Я намагаюся поговорити з її другом і сім'єю, але все ще знаю, що хтось може мені допомогти, і я подав заявку до багатьох друзів, але вони все одно не дзвонять мені, поки не настане вірний день, який я ніколи не забуду в своєму житті. Коли я зустрів свого старого друга, я пояснив усі свої труднощі, і він розповів мені про чудову людину, яка допомагає йому отримати хорошу роботу в компанії Coca Cola, і він сказав мені, що він пише правопис, але я людина, яка ніколи не вірить в правопис, але я вирішив спробувати, і доктор Алаба проінструктував мене та показав, що робити За сім днів обіду заклинання. Дотримуйтесь усіх інструкцій і робіть те, про що він попросив мене. Доктор Алаба впевнений, що все буде добре, і моя дружина знову побачить мене після чудової роботи доктора Алаби. Моя дружина дзвонить мені з невідомим номером, вибачилася і сказала, що дуже сумує за мною, а наші діти і моя дружина повертаються додому. Сьогодні я керую компанією Paragon в США. Я рекомендую, якщо у вас виникнуть проблеми, надіслати електронного листа на адресу {dralaba3000@gmail.com} або WhatsApp через його контактну адресу +1(425) 477-2744 Дякую, доктор АЛАБА. і ви отримаєте найкращий результат. Приймайте речі як належне, і це забере у вас. Я бажаю вам краще .......
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні