22-річний юнак кидався з ножем на перехожих. ФОТО

0
2
22-річний юнак кидався з ножем на перехожих. ФОТО
У центрі Києва чоловік кидався на перехожих з ножем і бризкав в обличчя з газового балончика.

Про це повідомляє поліція Києва.

У відділення поліції звернувся чоловік і повідомив, що невідомий на Хрещатику погрожував ножем, а потім забризкав його колезі обличчя з газового балончика. Після цього хуліган втік у невідомому напрямку.

За словами начальника Шевченківського управління поліції Ігоря Падюка, було встановлено, що зловмисник спровокував конфлікт з перехожими, погрожував ножем, а потім використовував газовий балончик. За допомогою камер спостереження копи досить швидко встановили особу порушника. Після цього, через короткий проміжок часу він був затриманий.

Під час затримання, підозрюваний поводився неадекватно, він погрожував ножем і розпилив в обличчя правоохоронця газ.

Порушником виявився уродженець Донецької області, 1999 року народження. Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування, крадіжки та шахрайські дії. В рамках слідчих дій, у підозрюваного вилучили газовий балончик і ніж.

За скоєне чоловікові загрожує до семи років позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні