У Луцьку просять перенести зупинку через штрафи

0
6
У Луцьку просять перенести зупинку через штрафи
У Луцьку підприємці просять перенести зупинку громадського транспорту по вулиці Кравчука, що навпроти ТЦ «Слон».

Про це пише Volynua.com.

20 січня, під час засідання постійної депутатської комісії із земельних відносин та земельного кадастру, вірішували питання стосовно зупинки.

Люди розповідають, що біля торгових місць відведено місце для паркування автомобілів, а також передбачена зупинка громадського транспорту.

Оскільки зупинка та парковки знаходяться неподалік один від одного, власники транспортних засобів отримують штрафи за порушення ПДР від інспекторів муніципальної варти. Адже, відстань припаркованих авто близька до зупинки громадського транспорту.

У муніципальній поліції пояснили, що змушені штрафувати, так як є скарги мешканців на припарковані авто і відповідно є факти порушення ПДР. Що працюють відповідно до своїх положень.

Земельна комісія вирішила звернутися до департаменту ЖКГ та транспортного відділу Луцької міської ради, аби вивчити дане питання й розглянути можливість переносу зупинки громадського транспорту, де зупиняється маршрут №31.

Про хід вирішення даного питання повідомлять вже на наступних засіданнях комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні