Собаку врятували з води, прив’язавши до дрона сосиску

0
2
Собаку врятували з води, прив’язавши до дрона сосиску
Рятувальники врятували собаку Міллі з води за допомогою сосиски, прив’язаної до безпілотника.

Про це повідомляє ChasNews.

Міллі - метис джек-рассела та уіппета - втекла з дому. Її помітили за допомогою дрона на мулистих мілинах, де незабаром мав початися приплив.

Дістатися собаки було неможливо, і сама вона не бажала йти в безпечне місце. Тоді рятувальникам довелося мислити творчо.

Вони вирішили причепити до дрона сосиску в надії, що запах спокусить Міллі бігти за ним.
Собаку врятували від утоплення за допомогою ковбаси і дрона. Це спрацювало. Собака пішла за ласощами на безпечну височину і, хоча в якийсь момент знову вирішила втекти, зрештою все ж возз'єдналася зі своїми власниками вже далеко від болота.

"Це була божевільна ідея... Ми ніколи такого раніше не робили... Звісно, ми розглянемо ідею використовувати соски й надалі", - зазначив голова пошукової групи Кріс Тейлор.

Власниця Міллі Емма Оукс каже, що собака любить різну їжу, але сосиски — найбільше.

«М’ясо — її улюблена їжа, тож махання сосискою — це чи не найкращий спосіб, у який її можна було заманити», — додає жінка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні