Кохає - не кохає: топ-5 знаків Зодіаку, які майстерно приховують свої почуття

0
1
Кохає - не кохає: топ-5 знаків Зодіаку, які майстерно приховують свої почуття
Серед усіх представників є п'ять, які не виявляють свою любов і тримають усю пристрасть у собі. І це зовсім не означає, що вони до вас байдужі.

Про це пише Реаліст.

Стрілець

Стрільцям більше до вподоби отримувати кохання, відчувати себе потрібним та бажаним, а не віддавати та любити. Вони хочуть, щоб ви доклали всіх зусиль для завоювання даного знака Зодіаку, адже їхня самозакоханість диктує багато правил і життєвих принципів.

Близнюки

Близнюки – майстри флірту. Але їхня кокетлива природа не означає, що вони хочуть побудувати з вами майбутнє. Цей Зодіак ласкавий і привітний з багатьма, але близький з одиницями. Отримати їхню увагу легко, але ось утримати її та сприяти тому, щоб вони повністю оголили свою душу перед вами – завдання підвищеної складності.

Козеріг

Один із найвірніших знаків Зодіаку ніколи не відкриється перед першим зустрічним. Вам потрібно витратити достатньо часу, щоб дізнатися його справжнього. Козеріг не хоче, щоб йому завдали біль, тому може не показувати почуттів та емоцій. Але якщо вам сподобався цей земний знак – негайно дійте.

Риби

Сентиментальні Риби знають – краще тримати свої почуття в таємниці доти, доки вони не будуть абсолютно впевнені у щирих мотивах та взаємності свого об'єкта симпатії. Ці зодіакальні представники все близько сприймають до серця, тому не хочуть повторювати ті самі помилки.

Телець

Тільці люблять отримувати увагу, але не завжди її приділяють самі. Вони хочуть, щоб їх завоювували, не віддаючи нічого натомість. Ви будете збентежені щодо того, кохає він вас чи ні. Це ті люди, котрі не відпускають, але й не тримають біля себе.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні