--> Скільки волинських шкіл через коронавірус навчаються дистанційно | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки волинських шкіл через коронавірус навчаються дистанційно

0
0
Скільки волинських шкіл через коронавірус навчаються дистанційно
На Волині, станом на 24 січня на дистанційне навчання повністю перейшли 18 загальноосвітніх шкіл.

Про це розповіла заступниця начальника обласного управління освіти Тетяна Соломіна, пише Суспільне.

Жінка розповіла, що наразі карантин у школах запроваджувати не можна, адже освітній процес у закладах загальної середньої освіти не може тривати менш як 175 днів.

У п'ятницю, 21 січня, на самоізоляцію через коронавірус пішли 44 класи. Всього на самоізоляції через хворобу тоді перебувало 2794 школяра.

«У дітей ГРВІ або COVID, і швидше ГРВІ, сезонне захворювання, тому що в "жовтій" карантинній зоні школи при повній вакцинації працівників навчання може відбуватися в очній формі», – каже Тетяна Соломіна.

Заступниця начальника обласного управління освіти додала, що рішення щодо переходу на дистанційне навчання або самоізоляцію цілих класів приймають директори шкіл за погодженням із місцевим органом управління освітою.

Керівник департаменту освіти Луцької міськради Віталій Бондар розповів, що у Луцькій громаді, станом на 24 січня, жодна школа не перейшла на дистанційне навчання.

Чоловік каже, що у 38 загальноосвітніх школах учні з 1 до 11 класу в понад 140 класах наразі перебувають на самоізоляції та навчаються в онлайн форматі.

«Якщо є випадок, де в класі хтось хворий на коронавірус, то клас іде на самоізоляцію. Є класи, які переходять на дистанційне навчання. По школах – десь один клас пішов, десь два», – додав посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні