--> Народжуються з умінням вводити в оману: найбільші брехуни за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Народжуються з умінням вводити в оману: найбільші брехуни за знаком Зодіаку

2
-5
Народжуються з умінням вводити в оману: найбільші брехуни за знаком Зодіаку
Астрологи розповіли про найзапекліших брехунів по знаку Зодіака, у слова яких віриться беззастережно.

Про це пише Реаліст.

Водолій - 6 місце

Почесне центральне місце в гороскопі брехунів займають Водолії — люди, які брешуть як усі нормальні люди: щоб урятувати свою шкуру від якоїсь неминучої у разі виявлення правди кари – типу розлучення, звільнення чи втрати репутації. При цьому всі інші знаки вважають Водоліїв запеклими брехунами, хвальками і фантазерами. Якщо ви в здоровому глузді та тверезій пам'яті, ні в життя не повірите, що з Водолієм правда відбувалося все, про що він розповідає. Але це він так натхненно розповідає.

Рак – 5 місце

Відкривають п'ятірку лідерів Раки – найдивніші брехуни гороскопу, бо вони брешуть постійно. Але це той випадок, коли приказка "Повторення – мати вчення" чомусь не працює: рівень найпродуманішої, розлогої та відрепетованої Раком брехні знаходиться десь між легендою двієчника про собаку, що зжерла реферат, і чесними очима цього самого собаки, який сидить на клаптях подушки і всім своїм виглядом ніби розповідає, що нещасна спальна приналежність сама раптово вибухнула. Втім, Раку все одно, чи вірять йому оточуючі, головне, щоб вдали, що вірять. А оточуючі старанно роблять цей вид, а як інакше? Людина так старалася, навіщо ж її ображати?

Терези - 4 місце

Трохи не дотягли до трійки лідерів Терези – ті самі люди, що свистять як дихають і жодні мішки ніколи не повертають, якщо ви розумієте, про що ми. Загалом, медаль Терезам не видається тільки тому, що брешуть вони, як правило, без жодного злого наміру, а просто з любові до мистецтва, ну і тому, що можуть. Ось якщо у вас ноги є, ви ж будете ходити, так? Отак і Терези.

Скорпіон – 3 місце

Відкривають трійку лідерів Скорпіони – боги маніпуляцій, королі підступності, великі магістри ордена Забубненої Туфти. Скорпіони народжуються з умінням вводити в оману оточуючих, незважаючи на їх стать, вік, життєвий досвід та диплом психолога-криміналіста. Загалом, Скорпіони – верховні брехуни гороскопа, найвища каста. А третє місце дістається їм з однієї простої причини: всі довкола знають, що вони верховні брехуни, і їм ніхто ніколи не вірить. Навіть коли вони кажуть правду.

Козеріг - 2 місце

Ці біороботи, позбавлені нормальних людських емоцій, у мистецтві брехні оминули навіть членистоногих королів підступності. А все тому, що для того, щоб віртуозно брехати, потрібно кілька обов'язкових умов: відмінна пам'ять (є), широкий кругозір (ширше нікуди), аналітичний склад розуму (да там не склад розуму, а складище уміща!) і холоднокровність. Надзвичайно стримані та вольові люди, так.

Близнюки – 1 місце

Перше місце, золота медаль і мантія з мішковини, прикрашеної смолою та пір'ям, дістаються Близнюкам - головним брехунам гороскопу. За те, що вони, власне, до чистої правди ставляться з неабиякою часткою зневаги. "Кому вона взагалі здалася, ця правда?" — ніби кажуть собі Близнюки і натхненно починають вплітати в неї павутину брехні, щоб було чепурніше. Отже, коли Близнюки кажуть вам... ой, що б вони не говорили, відразу гаряче з усім погоджуйтеся і вдавайте, що увірували в їхні слова як в істину в останній інстанції, бо спіймати Близнюків на брехні — значить нанести жахливу травму їхньому самолюбству: Близнюки відразу ж почнуть намагатися ще краще брехати. І в них, розумієте, неодмінно вийде.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і бріхня.......
Відповісти
Значит у меня золотая медаль.)))
Спасибо, насмешили своей тупостью)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні