--> Тисячу за вакцинацію можна буде витратити на оплату комунальних послуг | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Тисячу за вакцинацію можна буде витратити на оплату комунальних послуг

2
-4
Тисячу за вакцинацію можна буде витратити на оплату комунальних послуг
Президент України Володимир Зеленський заявив, що тисячу гривень за вакцинацію українці старше 60 років зможуть витратити на оплату комунальних послуг.

Про це повідомив Володимир Зеленський під час брифінгу.

Під час брифінгу після засідання РНБО глава держави розповів, що уряд розширить програму "єПідтримка" у лютому.

"Протягом лютого, ми додатково розширимо програму "єПідтримка" для літніх людей – вони матимуть можливість використати ці гроші на оплату комунальних послуг", - зазначив президент.

В Україні з 19 грудня 2021 року запрацювала державна програма "єПідтримка". Завдяки їй тепер кожен повністю вакцинований від коронавірусу українець може розраховувати на тисячу гривень від уряду. Гроші можна витратити на похід у кіно, театр, фітнес-клуб, а також на книги або квиток на поїзд чи літак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молода людина хвора, після інсульту -кіно, театр, фітнес-клуб, квиток на поїзд чи літак їй нафіг не потрібні. І ліків не можна, бо ще не 60 , і за квартиру не можна - бо не 60. І таких багато. Хай візьме президент собі на кишенькові витрати чи як ?!
Відповісти
В 2013році, в мене пенсія була 160$,зараз 65$,можна зразу «Mersedess" подарувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні