--> П'яний чоловік проник у школу через 40 років, щоб забрати свої речі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

П'яний чоловік проник у школу через 40 років, щоб забрати свої речі

0
-1
П'яний чоловік проник у школу через 40 років, щоб забрати свої речі
В одній зі шкіл Японії чоловік через 40 років вирішив увірватися до навчального закладу, щоб повернути речі, які колись у нього забрав учитель.

Про це пише Znaj.Ua.

Відомо, що у шкільні роки вчитель конфіскував речі, які чоловік приніс до школи. Напевно, річ була дуже цінною для нього, оскільки через десятиліття він вирішив проникнути в школу в супроводі своєї обраниці і повернути втрачене.

Шум у приміщенні почув один із співробітників школи, який викликав правоохоронців. Поліцейські прибули на місце події та затримали пару.

Чоловік та його обраниця закінчили школу понад 40 років тому. Чоловіку 63 роки, а його супутниці - 58 років. Що саме чоловік планував знайти в школі через десятиліття не вказується, проте він має намір знайти контакти свого вчителя, щоб той особисто повернув йому річ.

Вчинок пари був необережний, адже вони могли офіційно звернутися у школу, щоб повернути необхідний предмет. Але як зазначили правоохоронці, порушники були в стані алкогольного сп'яніння, що і могло штовхнути їх на такий необдуманий крок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні