На Волині у медзакладі затримали чоловіка, який чіплявся до громадян. ФОТО

0
6
На Волині у медзакладі затримали чоловіка, який чіплявся до громадян. ФОТО
У Ковелі, на вулиці Дмитра Вітовського, до медичного закладу зайшов чоловік, який поводив себе неадекватно, чіплявся до громадян та персоналу.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині.

Подія трапилася напередодні, 24 січня, близько 15-ї години. Патрульні, які прибули на місце події, виявили чоловіка, який не міг пояснити свої дії.

Під час встановлення особи, порушник не називав місця свого проживання, а лише сказав, що живе неподалік. Під час спілкування, у чоловіка виявили пакет, всередині якого знаходилася речовина рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожа на наркотичну.

Встановивши дані 53-річного чоловіка за місцем проживання, патрульні також виявили у нього пристрій, схожий на апарат для самогоноваріння, бутлі, наповнені рідиною із запахом спирту, пакет із подрібненою речовиною рослинного походження та саморобний пристрій для куріння.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для з’ясування всіх обставин. Також на порушника склали адміністративний матеріал за дрібне хуліганство.

Також наразі слідчі за цим фактом розпочали кримінальне провадження за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні