--> Скільки у вас буде дітей за датою народження | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скільки у вас буде дітей за датою народження

1
-1
Скільки у вас буде дітей за датою народження
Числа впливають на долю людини. За допомогою нумерології можна дізнатись, скільки у вас буде дітей.

Про це пише Мета.

Щоб дізнатися, скільки у вас буде дітей, необхідно провести нумерологічний розрахунок. Складіть усі числа з дати народження. Наприклад, якщо ви народилися 27 квітня 1996 необхідно зробити наступний розрахунок: 2+7+0+4+1+9+9+6=38. Двозначне число необхідно спростити: 3+8=11; 1+1=2.

Розшифровка

Це число вказує на те, що у вас буде двоє чи троє дітей. Однак у жінок з цим числом долі можуть виникнути проблеми при вагітності. Щоб уникнути проблем, жінкам Одиницям необхідно дбати про своє здоров'я.

Двійки присвячують своє життя кар'єрі та саморозвитку. Як правило, ці люди заводять одну дитину і не поспішають ставати батьками.
Число три для жінки може означати проблеми з перебігом вагітності. Ймовірно, жінці важко завагітніти за станом здоров'я. У Трійок буде одна або дві дитини.

Люди з цим числом долі часто народжують близнюків чи двійнят. Тому в сім'ї у Четверок, як правило, двоє та четверо дітей.

П'ятірки заводять твоє та навіть четверо дітей. Ці люди можуть кілька разів одружуватися і заводити дітей з різними партнерами.
Люди із цим числом долі заводять багато дітей. У сім'ї Шестірок може бути до п'яти дітей.

Сімки не поспішають заводити дітей і часто живуть без них. Якщо вони вирішуються стати батьками, це відбувається усвідомлено й у зрілому віці.

Число вісім означає, що у сім'ї, швидше за все, не буде дітей. Вісімки рідко стають батьками.

Цифра шість означає, що у сім'ї, ймовірно, з'явиться двоє дітей: дівчинка та хлопчик. Не виключені діти-близнюки та двійнята.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хм, спочатку одне розповідають, а потім своє написане спростовують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні