--> Поліція затримала 40-річного чоловіка, який погрожував Златі Огнєвіч вбивством | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поліція затримала 40-річного чоловіка, який погрожував Златі Огнєвіч вбивством

0
-1
Поліція затримала 40-річного чоловіка, який погрожував Златі Огнєвіч вбивством
Чоловіка, який переслідував співачку Злату Огнєвіч та погрожував їй розправою, затримали у Києві 25 січня. Крім того, йому вже оголосили про підозру.

Про це пише 24 канал.

Слідчі наголосили, що впродовж 2019 року – січня 2022 року чоловік постійно тероризував вспівачку, надсилаючи їй моторошні повідомлення й озвучуючи свої плани вживу.

Останній інцидент трапився 23 січня. Тоді підозрюваний підійшов до Огнєвіч на вулиці й вкотре відкрито почав погрожувати. Зірка швидко втекла від нього на таксі, але зловмисник влаштував переслідування й зрештою наздогнав авто.

Попри те, що його знімали на камеру, він, не приховуючи обличчя, заявив, що «завалить» Огнєвіч, якщо ще раз побачить по телевізору.

Поліція з'ясувала особу чоловіка. Ним виявився 40-річний уродженець Черкащини, який наразі живе в Києві.

Йому інкримінують вчинення кримінального проступку (погроза вбивством). Такі дії караються арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні