--> Чоловік через ревнощі вбив свого друга | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік через ревнощі вбив свого друга

0
1
Чоловік через ревнощі вбив свого друга
Під Києвом схопили 45-річного чоловіка, якого звинувачують у вбивстві товариша під час застілля.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Київської області.

Увечері 12 січня рятувальники ДСНС прибули в село Рожни на гасіння пожежі - горів приватний будинок. В одній з кімнат виявили обгоріле тіло господаря будівлі і все виглядало так, ніби він загинув у вогні. Однак пізніше експертиза показала, що на голові у чоловіка були численні травми.

Правоохоронці з'ясували, що напередодні до 48-річного господаря будинку прийшов його приятель з подругою з метою спільного розпивання алкогольних напоїв. Під час застілля гість приревнував господаря до своєї супутниці, схопив палицю і завдав нею безліч ударів по голові суперника. Потім злочинець відтягнув тіло в одну з кімнат і підпалив.

"Почали лаятися, спочатку через гроші, потім через мене, потім Коля щось взяв і вдарив його, а той впав",- розповіла на допиті супутниця ревнивця:

Наразі підозрюваного затримали та обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт з носінням електронного браслета. Йому загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні