--> На Волині горіли два житлові будинки та літня кухня | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині горіли два житлові будинки та літня кухня

0
-5
На Волині горіли два житлові будинки та літня кухня
На Волині за минулу добу трапилася не одна пожежа.

Про це пише ДСНС Волині.

"25 січня о 07:15 до оперативно – диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу деревяного житлового будинку у селі Угринів Городищенської сільської громади Луцького району. На місце події було направлено черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Луцька Головного управління ДСНС у Волинській області та працівників місцевих пожежних команд сіл Угринів та Чаруків. Пожежу було локалізовано о 08:05 та ліквідовано о 08:16. На місці працювало 3 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем власника", - йдеться на сайті.

Вогнем знищено дерев’яне перекриття, покрівля, внутрішнє оздоблення стін та речі домашнього вжитку.

"О 16:27 до оперативно – диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у смт Стара Вижівка Ковельського району. На місце події виїхали рятувальники 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка. По прибуттю на місце події встановлено, що горить житловий будинок з блоків. Через сильне задимлення рятувальники працювали у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу локалізовано о 16:40 та ліквідовано о 16:45", - повідомляють рятувальники.

Вогнем знищено дерев’яне перекриття, покрівля, внутрішнє оздоблення стін та речі домашнього вжитку. На гасіння пожежі залучались 1 одиниця техніки та 6 чоловік особового складу. Імовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем власника.

"О 16:57 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні в смт Торчин Луцького району. На місце події виїхали рятувальники 20-го Державного пожежно-рятувального поста смт Торчин та працівники місцевої пожежної команди с. Бігостік. Горіння о 17:22 локалізували, 17:51 ліквідували. Пожежа виникла в приміщені котельні. Вогнем знищено 90% покрівлі, 7 м2 перекриття, пошкоджено 6м2 стін. Ймовірна причина пожежі – недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів", - йдеться на сайті ДСНС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні