--> Онук побив свою бабусю, залишив помирати, а потім відвіз в лікарню | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Онук побив свою бабусю, залишив помирати, а потім відвіз в лікарню

0
-1
Онук побив свою бабусю, залишив помирати, а потім відвіз в лікарню
Суд Одеської області засудив на 9 років хлопця, який забив до смерті свою бабусю.

Про це стало відомо з ЄДРС.

Інцидент стався у селі Нова Некрасівка, що у Ізмаїльському районі. Хлопець зізнався в тому, що кілька разів вдарив свою бабусю, потім зтягнув її з дивану та почав знову бити. Як стверджує зловмисник, він покинув її помирати та пішов геть. З часом він повернувся та відвіз у лікарню, проте, врятувати життя жінки медикам не вдалося.

Хлопець заявив у суді, що на нього здійснювали тиск. Зокрема, прокурор нібито його побив, аби той визнав свою провину. На слідчому експерименті хлопець показав все так, як відбувалося. також хлопець розповів, що бабусю постійно бив її чоловік, мовляв, за те, що та давала онуку гроші. Тим часом чоловік все заперечує та зауважив, що покинув домівку, аби не бачитися з хлопцем. Також чоловік каже, що онук постійно знущався над літньої жінкою. а та в свою чергу брехала, що над не знущається чоловік, аби сусіди не обговорювали онука.

Сусіди підтвердили той факт, що на експерименті слідства хлопця ніхто не залякував, він все показав на манекені самотужки. Таким чином суд висунув вирок у 9 років позбавлення волі. Втім, хлопець має право подати апеляцію.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні