--> Чоловік вбив жінку та підпалив її дім за відмову в інтимі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чоловік вбив жінку та підпалив її дім за відмову в інтимі

1
3
Чоловік вбив жінку та підпалив її дім за відмову в інтимі
В Одеській області за жорстоке вбивство жінки та підпал будівлі засудили чоловіка на 12 років.

Про це стало відомо з ЄДРС.

Як стало відомо, жінка, що посраждала, за кілька годин до трагедії перебувала в гостях у доньки разом з чоловіком та її другом. Коли застілля закінчилося, жінку вирішив провести новий знайомий, який розраховував на інтим. Втім, жінка відмовила йому та пішла додому.

Чоловік заліз у будинок через вікно та почав до неї домагатися. У цей час в будинку знаходилась матір загиблої, яку чоловік вирішив закрити на кухні. Після цього він повернувся до жінки та почав бити її табуреткою. Від ударів потерпіла втратила свідомість. Нападник налякався, що вбив її, тож вирішив влаштувати пожежу, щоб приховати сліди злочину.

Тим часом літня жінка змогла врятуватися через вікно кухні та почала гукати людей про допомогу. Втім, врятувати свою доньку з палаючої будівлі не вдалося.

Слідчі встановили, що чоловік вже тричі відповідав за свої злочини в суді. За новий злочин суд висунув вирок на 12 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жде на лагері швайку в сраку.Пес позорний.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні