У луцькій школі проводять розслідування через бійку між учнями. ВІДЕО

1
-4
У луцькій школі проводять розслідування через бійку між учнями. ВІДЕО
У луцькому ліцеї №3 проводять розслідування через бійку між учнями, відео якої напередодні, 25 січня, з'явилося в одному з телеграм-каналів.

Про це пишуть Волинські Новини.

Відомо, що бійка трапилася вчора, 25 січня, на стадіоні біля ліцею №3, що на вулиці Даргомижського. У бійці брали участь учні сьомого та восьмого класів.

«Цей факт нам відомий, наразі відбувається розслідування в межах чинного законодавства. До цього залучені працівники поліції, психологічної служби, також долучили батьків. Вивчається питання, чи був булінг, хто агресор, а хто кривдник», – зазначив керівник департаменту освіти Віталій Бондар.

Наразі невідомо, чому трапилася бійка. Віталій Бондар зазначив, що цю інформацію оприлюднять згодом.

Батьки хлопця, якому наносили удари, написали заяву, проте не хочуть притягувати когось до кримінальної відповідальності. На батьків іншого хлопця буде складено протокол.

Також вирішується питання про притягнення до відповідальності дівчини, яка поширила відео в телеграм-каналі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так якби оте дівча не поширило оте відео то про ту бійку ніхто і не дізнався. Так що притягувати за таке поширення ще під запитанням... це не "порнуху" поширила.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні