--> Першими підставлять плече: найвірніші знаки Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Першими підставлять плече: найвірніші знаки Зодіаку

0
2
Першими підставлять плече: найвірніші знаки Зодіаку
Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які завжди дотримуються своїх слів і ніколи не підірвуть вашу довіру.

Про це пише Реаліст.

Овен

Овни неймовірно надійні. Вони завжди підтримають вас, але й скажуть, коли ви помиляєтесь. Вони завжди підтримають у скрутну хвилину і першими підставлять плече. Вони надзвичайно віддані та вірні коханці. Вони віддані людям, яких люблять.

Телець

Тільці не люблять тримати речі в собі і будуть дуже чесними. Через свій прямолінійний підхід вони не вірять у претензійність та вірність іншим. Якщо вони скажуть вам, що прикриють спину, ви можете в цьому не сумніватися.

Рак

Раки мають схильність багато давати іншим, не чекаючи нічого натомість. Вони мають сильну інтуїцію щодо того, що правильно, а що неправильно.

Скорпіон

Скорпіон – дуже відданий знак. Вони цінують довіру та чесність і навряд чи підведуть. У відносинах вони викладаються на повну. Скорпіони старанно працюють, щоби створити надійне любовне партнерство. Вони вкладають свій час та енергію в людей, до яких прив'язані, і ніколи їх не зраджують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні