--> У мережі з'явилися фото «російського» Харкова: причина. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У мережі з'явилися фото «російського» Харкова: причина. ФОТО

1
-11
У мережі з'явилися фото «російського» Харкова: причина. ФОТО
У проросійських телеграм-каналах та на центральному державному інформаційному агентстві Росії з'явилася інформація про те, що канал «CNN» позначив Харків «російським містом».

Про це пише ТСН.

Відомо, що у сюжеті про ситуацію навколо України, який транслювався перед інтерв'ю з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом впродовж 20 секунд у правому верхньому кутку висів надпис «Харків, Росія». Це, нібито, «позначає, на думку телеканалу, місце проведення навчань ЗС РФ».



Насправді місце проведення навчань ЗС Росії - Воронезька область, а джерелом відео слугує Міністерство оборони Російської Федерації і на відео «CNN» з аналогічним відео у іншій програмі з геолокацією все було гаразд, що і вказано на відео (4 хвилина 52 секунда).

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Москалити закотіть губу назад!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні