--> Чому на Волині дві ночі поспіль не буде води | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому на Волині дві ночі поспіль не буде води

1
-2
Чому на Волині дві ночі поспіль не буде води
У Володимирі, що на Волині, у зв'язку з роботами по очищенню колектора та проведенню обстеження площі Героїв, не буде водопостачання по усьому місту.

Про це йдеться на сайті міста Володимир.

У ніч з 26 на 27 січня та у ніч з 27 на 28 січня з 23:00 до 6:00 ранку не буде води у мешканців верхніх поверхів будинків, окрім вулиці Луцької.

«Першочергове завдання таких заходів – виявлення недоліків центрального колектора довжиною 225 метрів та діаметром 600 мм. Варто зазначити, що колектор знаходиться на глибині 6,5 метрів. Будь-які роботи, пов’язані з ним, є не лише дороговартісними, а й становлять небезпеку для будинку, що знаходиться поруч і який є в аварійному стані. Тому перед тим, як приймати рішення, насамперед потрібно провести обстеження», - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підбирайте заголовки. Не буде води не на Волині, а у Володимирі. Це різні речі. Волинь - 1 млн. чол. населення, а Володимир - 42 тисячі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні