--> Весілля в 2022 році: найкращі дати для щасливого шлюбу | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Весілля в 2022 році: найкращі дати для щасливого шлюбу

0
2
Весілля в 2022 році: найкращі дати для щасливого шлюбу
Весілля - дуже хвилююча і часто довгоочікувана подія у житті молодих.

Про це пише Уніан.

2022 - рік вдови або вдівця

Народні забобони визначають, чи є рік вдалим для весілля. Найнещасливішими роками для укладення шлюбу вважають високосні. Існує думка, що такий шлюб обов'язково буде супроводжуватися сварками і закінчиться розлученням.
Наступні два роки після високосного називаються роком вдови і роком вдівця. Рік вдови також вважається важким і нещасливим для шлюбу, особливо для жінок. Рік вдівця, за народним уявленням, небезпечний для чоловіків – вони можуть втратити дружину.

Останнім високосним роком був 2020 рік. Отже, 2022 буде роком вдівця. Статистика розлучень від РАГСів показує, що кількість розлучень не залежить від року. Але якщо пара все одно побоюється негативних наслідків – можна відкласти весілля до 2023 року.
Весілля у 2022 році: сприятливі дати

Найкращі дні для весіль визначає календар весіль на 2022 рік. Є кілька способів вибрати вдалий день: за православним або місячним календарем, за рекомендаціями астрологів або ж в красиві дати.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні