--> Як швидко позбутися набряків та мішків під очима | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як швидко позбутися набряків та мішків під очима

0
-1
Як швидко позбутися набряків та мішків під очима
Позбутися мішків під очима можна досить легко і, головне, швидко — і не лише за допомогою патчів.

Про це пише ПростоВау.

Кава

Ми не пропонуємо пити вам каву від мішків під очима, як можна було б подумати. Кофеїн може мати гарний ефект при боротьбі з набряками, якщо застосовувати його місцево. Дістаньте залишки завареної кави з турки або кавоварки і покладіть на шкіру обличчя під очима. Залиште на 20 хвилин, змийте теплою водою, акуратно масажуючи шкіру, щоб досягти ефекту натурального скрабу. І не забудьте нанести зволожуючий крем.

Чайні пакетики

Не для кого не секрет, що в чаї міститься кофеїн – причому як у чорному, так і зеленому. Він впливає на нас не тільки при прийомі внутрішньо, а й ззовні. Якщо заварити два чайні пакетики, дати їм охолонути в холодильнику і покласти під очі на 20 хвилин, то кофеїн запросто позбавить зайвої рідини, яка накопичується під очима.

Патчі під очі

Звичайно, один із найпростіших способів позбутися мішків під очима – це скористатися патчами. Однак ми радимо для більшої користі зберігати їх у холодильнику. У такому разі вони одночасно зіграють ще й роль холодного компресу, що в рази збільшить їх ефективність.

Масаж для обличчя
Допомогти у рятуванні від набряків може і масаж обличчя. Якщо немає можливості піти до фахівця, спробуйте його зробити самі. Причому для цього зовсім необов’язково мати вдома ролер або скребок Гуаша, які зараз заполонили стрічку в Інстаграмі. Масаж руками буде також ефективний. В інтернеті можна знайти безліч відео, де детально показано, як його робити. Перед початком масажу не забудьте нанести на шкіру зволожуючий крем або олію.

Лімфодренажні стрибки

Це може бути дивним, але при набряках можуть допомогти звичайні стрибки. Після пробудження перед ранковою склянкою води зробіть 100 стрибків на місці. Високо підстрибувати не потрібно — лише легкі рухи. Вони сприяють відтоку лімфи, що допомагає позбутися набряків і мішків під очима.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні