--> Для підсилення охорони кордону: формують Луцький батальйон територіальної громади | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для підсилення охорони кордону: формують Луцький батальйон територіальної громади

0
-2
Для підсилення охорони кордону: формують Луцький батальйон територіальної громади
На території Луцької громади формують повноцінний батальйон територіальної оборони для оборони міста, підсилення охорони кордону та протидії незаконним збройним формуванням у разі потреби.

Про це пише Конкурент.

Про це 22 грудня під час сесії Луцькради доповів командир батальйону тероборони підполковник Олександр Адамович, повідомив на своїй сторінці у фейсбуці голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у міській раді Тарас Шкітер.

Основне завдання підрозділу – оборона міста у разі потреби, підсилення державного кордону, протидія незаконним збройним формуванням та інші функції, покладені на нього законом про Національний супротив.

Нині населення не до кінця розуміє важливості територіальної оборони, тому часто доводиться проводити роз’яснювальну роботу, зазначив обранець громади.

«Разом зі старшим лейтенантом резерву і заступником командира луцького тербату з морально-психологічного забезпечення Володимиром Данилюком, а також колегами Михайлом Находом та Андрієм Лучиком відвідали оновлений батальйон територіальної оборони.

Під час візиту ми дізнались, що батальйон доформовується та потребує підтримки в плані матеріального забезпечення для належного облаштування приміщень», – написав Тарас Шкітер.

Депутат зазначив, що вкрай важливим те, щоб такі військові структури, як батальйон територіальної оборони, були оснащені усім необхідним обладнанням для повноцінної роботи. Тому голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» готує відповідне звернення на сесію та бюджетну комісію Луцької міської ради.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні