--> Чому будинки, школа, та дитсадок у Луцьку залишилися без опалення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому будинки, школа, та дитсадок у Луцьку залишилися без опалення

0
-6
Чому будинки, школа, та дитсадок у Луцьку залишилися без опалення
На розі вул. Чорновола та просп. Соборності завтра, 27 січня, продовжаться роботи з ліквідації витоку на тепловій мережі Ø325мм. Без опалення та гарячої води тимчасово залишаться 12 житлових будинків 55-го мікрорайону.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

У зв'язку із виконанням робіт з ліквідації витоку на куті повороту теплової мережі на розі вул. Чорновола та просп. Соборності - а саме, заміни аварійної ділянки зворотного трубопроводу, сьогодні, 27 січня з 09:00 тимчасово буде припинено роботу двох Центральних теплових пунктів на вул. Чорновола, 2а та вул. Карпенка-Карого, 11б.

У зв'язку з цим послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води тимчасово буде припинено для житлових будинків на вул. Чорновола, 2, 2а, 2б, 2в, 4, 6, вул. Сухомлинського, 4, 4а, вул. Карпенка-Карого, 9, 11, вул. Липинського, 1, 2, а також школи №27 та дитячого садка №40.

Завершення робіт та відновлення послуг - після 18:00.

ДКП «Луцьктепло» приносить свої вибачення за завдані тимчасові незручності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні