--> Щиро вірять, що створені для радості: найщасливіші люди за знаком Зодіаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Щиро вірять, що створені для радості: найщасливіші люди за знаком Зодіаку

0
-5
Щиро вірять, що створені для радості: найщасливіші люди за знаком Зодіаку
Кожен, як відомо, сам коваль свого щастя, бо щастя це стан, а не обставина. І сьогодні наша Магічна куля розповідає, кому із знаків зодіаку легко бути щасливими у будь-якій ситуації.

Про це пише Космополітан.

Лев

Відкривають трійку лідерів Леви — знак, якому бути щасливими написано на роді та на префронтальній корі мозку: Леви настільки щиро вірять у те, що створені для щастя, як птах для польоту, і видати їм його зобов'язані просто за фактом народження, причому підвищену пайку, що нещасними не бувають майже ніколи. За що їм велике людське спасибі, бо нещасний Лев — це злий Лев, а злий Лев має руйнівну силу ядерної бомби і мстивість 80-го левела в Скорпійому еквіваленті. Загалом, дякую товаришам Левам за їхнє щасливе дитинство (а також всі інші періоди життя). І наше відповідно. До речі, Лев буде одним із найщасливіших знаків у 2022 році (як завжди, втім), що не може не тішити.

Водолій

Срібна медаль дістається Водоліям — людям, які за життя мають вигляд хвацький, придуркуватий і абсолютно щасливий, що в принципі повністю відображає їхній внутрішній світ. Тому що всім іншим знакам для повного щастя завжди чогось не вистачає, а Водоліям не може чогось не вистачати: Водолії завжди впевнені, що вони все є. А чого ні, того їм і не треба, логічно? Це неймовірна властивість характеру і дозволяє Водоліям завжди бути щасливими. На відміну, як ви розумієте, від їхніх близьких, яким, дурням таким, навіщось для щастя потрібні такі нудні речі, як водолійська зарплата, наприклад. Нічого дивного, що всім задоволені Водолії вперто не входять до рейтингів найщасливіших пар знаків зодіаку — хіба що знайдуть собі партнера.

Близнюки

То хто ж, хто ж найщасливіший знак зодіаку на думку астрологів? Та-дамм! Почесне перше місце та звання головних зодіакальних щасливців дістається Близнюкам — людям, які щасливі взагалі завжди, довічно. Навіть якщо Близнюки страждають, будьте впевнені, у цьому своєму стражданні вони щасливі і їм прямо зараз упиваються. Наша Магічна куля, звичайно, могла б зараз збрехати, що Близнюки досягли просвітління і всім, кому щастя мало, слід у них повчитися, але чого даремно обнадіяти? Насправді секрет щастя Близнюків доступний лише самим Близнюкам: щастя в них і справді всередині, де йому і належить бути згідно з філософськими трактатами. Просто на будь-які зовнішні обставини у Близнюків є субособистість, яку хлібом не годуй - дай тільки ними насолодитися. Коли близнюки щасливі, незважаючи ні на що, не треба заздрити. У тому сенсі, що марно: ми все одно так не зможемо, ага.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні