--> Які кімнатні рослини можуть викликати головний біль та запаморочення | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Які кімнатні рослини можуть викликати головний біль та запаморочення

0
5
Які кімнатні рослини можуть викликати головний біль та запаморочення
Виявляється, далеко не всі вазони корисні і хороші для будинку. Є ті, які можуть стати причиною головного болю, і не тільки.

Про це пише UkrMedia .

Лілія

Рожева, жовта, помаранчева, біла… лілія чудова в будь-якому кольорі, але все ж краще уникати проживання цієї зеленої спокусниці у вашій квартирі. Цвітіння лілії виділяє насичений аромат, який часто викликає у людей сильні мігрені.

А ще Лілія в темний час доби поглинає кисень і виділяє вуглекислий газ. Це може призвести до кисневого голодування мозку.

Папороть

Сусідство з папороттю теж може стати причиною головних болів. Папороть, також як і лілія, вночі поглинає кисень і виробляє вуглекислий газ.

Орхідея

Складно знайти того, хто не любить орхідеї, і ми тому не виняток. Однак більшість сортів орхідей виділяють речовини, що діють на людину збудливо. Цим викликають головний біль і сильне запаморочення.

Герань

Біологи не радять розставляти по підвіконнях забагато горщиків з пеларгоніями (друга назва герані). Цвітіння герані може викликати головні болі. А ще нудоту і навіть алергічні реакції організму. Проявлятися це може через кашель і ускладнення дихання.

Монстера

Ще років 10-15 тому цей без сумніву красивий ставний вазон можна було зустріти майже в кожній державній установі і приватних офісах. Монстера воістину красива і може стати яскравим зеленим акцентом, який пожвавить будь-яке приміщення.

Звичайно, головні болі ця зелена красуня не викликає, але сік монстери володіє сильним дратівливим ефектом. Особливо небезпечно, якщо він потрапить всередину організму. Цей вазон не варто тримати тим, у кого є кіт або собака.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні