Грабіжники жорстоко вбили пенсіонерку

0
4
Грабіжники жорстоко вбили пенсіонерку
На Львівщині двоє грабіжників жорстоко вбили пенсіонерку.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

До поліції повідомлення про жорстоке вбивство пенсіонерки надійшло тільки 25 січня, труп жінки лежав у її помешканні два дні. Тіло у Стебнику виявила племінниця загиблої.

Як з'ясували правоохоронці, 23 січня до помешкання жінки прийшли двоє грабіжників, які назвалися продавцями меду. І доки один з чоловіків відволікав увагу пенсіонерки, його спільниця пройшла до кімнати та шукала там цінні речі. Але 79-річна власниця квартири помітила це і спробувала прогнати грабіжників.

Тоді чоловік кілька разів вдарив її по обличчю, а рота зав'язав рушником. Як з'ясували потім медики, померла пенсіонерка від задушення.

Грабіжники після вбивства забрали телефон жертви, незначну суму грошей і втекли. Втім, поліції вдалося їх розшукати. Злочинцями виявилися 27-річна мешканка Борислава та такого ж віку житель Харківської області.

За вчинений злочин жінці загрожує від чотирьох до восьми років ув'язнення, а от чоловікові – довічне позбавлення волі із конфіскацією майна.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні