--> Як відновити нігті після гель-лаку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як відновити нігті після гель-лаку

0
3
Як відновити нігті після гель-лаку
Гель-лак – це красиво та зручно. Він дарує гарні нігті на 2-3 тижні. Але часто він просто знищує нігті, які потрібно відновлювати.

Про це пише Реаліст.

Харчування

Їжте страви з підвищеним вмістом кальцію (жирна риба, яйця та сир). Це будівельний матеріал для нігтів: чим товщі нігті, тим непомітніший збиток.

Біодобавки

Біодобавки або вітамінні комплекси із залізом та цинком допоможуть нігтям – зроблять їх пружними, еластичними, гладкими, повернуть здоровий колір. Але перед прийомом необхідно обов'язково проконсультуватися з фахівцем.

Процедури

Вітамін С відбілює, тому маска з м'якоті цитрусових, розтертих у кашку, нанесених на нігті допоможе відновити нігті. Нанесіть маску, надягніть рукавички і потримайте півгодини.

Постриги нігті коротко

Чим коротше ніготь – тим менше шарується, ламається.

Полірування

Не варто шкодувати за зіпсованими нігтями. Зіпсований верхній шар не відновлюється. Полірувальна пилка зніме те, що залишилося від пошкодженого шару і дасть доступ повітря до інших шарів.

Рукавички

Протягом 2-3 тижнів всю роботу, пов'язану з водою, потрібно виконувати в рукавичках, щоб не травмувати ще більше нігті.

Лікувальні лаки, що зміцнюють

Вибирайте лаки з протеїновими комплексами.

Кутикула

Два рази на день робіть масаж кутикули (і нігтя) з використанням олії жожоба, оливкової, абрикосової. Це допоможе відновити структуру нігтя та зменшити ламкість.

Желатинова маска

1 ст. л. желатину розчиніть у 1 ст. гарячої води опустіть туди нігті, коли температура стане комфортною, на 20 хвилин. Акуратно промокніть серветкою.

Йодова ванна

Якщо робити таку ванну ввечері - на ранок йод випарується. Для неї потрібно розчинити у 200 мл води 2 ст. л. звичайної солі та 1/2 ст. л. йоду. Тримати руки в цій ванні 15 хвилин, потім сполоснути водою під краном і нанести крем. Така ванна стимулює зростання нігтів та покращує структуру.

Парафінове обгортання

Розтопіть парафінову свічку. Коли парафін охолоне до комфортної температури, занурте нігті в нього і дайте парафіну охолонути на руках.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні