Стають командирами: риси характеру знаків Зодіаку, які псують стосунки

0
4
Стають командирами: риси характеру знаків Зодіаку, які псують стосунки
Астрологи розповіли про те, які погані звички знаків Зодіаку заважають бути щасливими з їхніми другими половинками.

Про це повідомляє Реаліст.

Овен

Пристрасні Овни хочуть усього й одразу, тому схильні форсувати події. Вони беруть ініціативу до рук, часом не цікавлячись точкою зору оточуючих.

Телець

Не секрет, що Тельці надто вперті у стосунках. Їхня наполегливість може знатно дратувати партнера. Дуже часто вони стають командирами та керують коханими.

Близнюки

Вітреним Близнюкам неможливо догодити. Це може призвести до розриву відносин ще до того, як вони офіційно розпочнуться. Вони жахливо прискіпливі і постійно перебувають у пошуках кращого партнера.

Рак

Раки через свою чутливість можуть бути занадто нав'язливими, змушуючи кохану людину з головою поринути у почуття, коли ті ще не готові.

Лев

Леви мають своє бачення стосунків - якщо їм не приділяють достатньої кількості уваги, значить не кохають. Примхи даного знаку Зодіаку можуть спричинити конфлікти.

Діва

Усім відомі перфекціоністи дуже вибагливі до коханих. Вони очікують від людей набагато більшого, ніж вони можуть дати Дівам. Стосунки з ними виглядають приблизно так: ти не дістав мені зірку з неба, тому не вартий мене!

Терези

Терези тримають на відстані витягнутої руки навіть тих, у кого пристрасно закохані. Захищаючи своє серце, ці зодіакальні представники організують смугу перешкод для партнера, який може її не подолати.

Скорпіон

Ви надмірно самокритичні, тому не можете розслабитись і дати волю почуттям. Стосунки зі Скорпіонами – це емоційні гойдалки, які не всі витримають.

Стрілець

Стрільці люблять заводити нові знайомства та, можливо, фліртувати з іншими за наявності партнера. До того ж вони здатні ставити спілкування з друзями вище за стосунки.

Козеріг

Козероги думають, що вони все на світі знають. У стосунках такий нюанс може заважати, оскільки переконати людей, які народилися під цим сузір'ям, у протилежному – неможливо.

Водолій

Іноді Водолії можуть подавати змішані сигнали, тому що вони самі не здатні розібратися, чого хочуть наразі.

Риби

Наївні та добрі Риби, які бачать в оточуючих лише хороше, можуть довгий час зустрічатися з людьми, які відверто з них знущаються. І навіть коли вони це помічають, продовжують стосунки, сподіваючись, що невдовзі все зміниться.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні